• Direction4027 Debecen, Füredi út 76.
  • Látogatók összesen:
  • 1.png7.png9.png5.png6.png6.png

Cégünk által gyártatott ételminta tasak Országosan rendelhető két méretben.
A szállítást a Sprinter futárszolgálat végzi és egy-két munkanapon belül érkezik a megrendelőhöz.

Termékünket mennyiségi kedvezményekkel tudjuk biztosítani
 Darabszám:méret: 20x27cm / 25 mikron vastagméret: 20x36cm / 25 mikron vastag
1 000 db - 1 500 db  9 Ft/db + Áfa 11 Ft/db + Áfa
2 000 db - 4 500 db  8,5 Ft/db + Áfa10,5 Ft/db + Áfa
5 000 db - 9 500 db  8 Ft/db + Áfa10 Ft/db + Áfa
10 000 db  7,5 Ft/db + Áfa9,5 Ft/db + Áfa
Az árak a szállítási költséget NEM tartalmazzák!
Annak költsége a csomag súlyától és a doboz darabszámától függ.

A megrendeléshez a következő adatokra van szükség:
Számlázási- és szállítási cím, adószám, fizetési mód, kapcsolattartó telefonszáma


Az ételminta tasakok technikai adatai:
Szélesség:200 milliméter200 milliméter
Magasság:270 milliméter360 milliméter
Darabszám:100db/hatás, 500db/csomag, 7000db/zsák
Vastagság:25 mikron
Súly: (500db)1280 gramm 1660 gramm
Cikkszám:MAR039MAR1158
Vonalkód:5999860482123
 nincs
Anyag típusa, színe:LDPE, natúr-víztiszta

4. melléklet a 62/2011. (VI. 30.) VM rendelethez

Ételminta eltételére vonatkozó előírások

1. Közétkeztetésben, valamint rendezvényi étkeztetés során napi 29 adag fölött valamennyi ételféleségből külön legalább 100 gramm ételmintát, a 3. pont szerinti tárolóedénybe csomagolva, 72 órán át 0 és +5°C közötti hőmérsékletű hűtőtérben meg kell őrizni.

2. Az ételmintát a tálalás vagy étkeztetés végén kell tárolóedénybe vagy csomagolásba helyezni.

3. Ételmintához olyan tiszta, mikrobiológiai és kémiai szempontból megfelelő tárolóedény vagy csomagolás használható, amely nem okozhatja az ételminta szennyeződését, és a tárolás során biztosítja az ételminta szennyeződéstől való védelmét.

4. A tárolóedényt vagy a csomagolást úgy kell lezárni és jelölni, hogy annak tartalma a zárás és a csomagolás látható megsértése nélkül ne legyen manipulálható.

5. Az ételminta jelölése tartalmazza az étel megnevezését, a mintavevő személy nevét és a mintavétel időpontját óra, perc pontossággal.

6. A főzőkonyhával azonos telephelyen belüli tálalókonyhán nem szükséges külön ételmintát eltenni.

7. Más élelmiszer-vállalkozótól, illetve telephelyről származó, a végső fogyasztónak eredeti csomagolásban kiadott termékek ételmintája a termék nevének, előállítójának vagy forgalmazójának, és a minőség-megőrzési vagy fogyaszthatósági ideje lejárati napjának és - amennyiben van - tételazonosító jelölésének rögzítésével helyettesíthető.

8. Tilos az ételmintán bármilyen utólagos kezelést végezni, amely a mikrobaszámot vagy a minta összetételét megváltoztathatja.

Legújabb termékek

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.