Cégünk által gyártatott ételminta tasak Országosan rendelhető két méretben.
A szállítást a Sprinter futárszolgálat végzi és egy-két munkanapon belül érkezik a megrendelőhöz.
Termékünket mennyiségi kedvezményekkel tudjuk biztosítani | ||
Darabszám: | méret: 20x27cm / 25 mikron vastag | méret: 20x36cm / 25 mikron vastag |
1 000 db - 1 500 db | 9 Ft/db + Áfa | 11 Ft/db + Áfa |
2 000 db - 4 500 db | 8,5 Ft/db + Áfa | 10,5 Ft/db + Áfa |
5 000 db - 9 500 db | 8 Ft/db + Áfa | 10 Ft/db + Áfa |
10 000 db | 7,5 Ft/db + Áfa | 9,5 Ft/db + Áfa |
Az árak a szállítási költséget NEM tartalmazzák! Annak költsége a csomag súlyától és a doboz darabszámától függ. |
A megrendeléshez a következő adatokra van szükség:
Számlázási- és szállítási cím, adószám, fizetési mód, kapcsolattartó telefonszáma
Az ételminta tasakok technikai adatai: | ||
Szélesség: | 200 milliméter | 200 milliméter |
Magasság: | 270 milliméter | 360 milliméter |
Darabszám: | 100db/hatás, 500db/csomag, 7000db/zsák | |
Vastagság: | 25 mikron | |
Súly: (500db) | 1280 gramm | 1660 gramm |
Cikkszám: | MAR039 | MAR1158 |
Vonalkód: | 5999860482123 | nincs |
Anyag típusa, színe: | LDPE, natúr-víztiszta |
4. melléklet a 62/2011. (VI. 30.) VM rendelethez
Ételminta eltételére vonatkozó előírások
1. Közétkeztetésben, valamint rendezvényi étkeztetés során napi 29 adag fölött valamennyi ételféleségből külön legalább 100 gramm ételmintát, a 3. pont szerinti tárolóedénybe csomagolva, 72 órán át 0 és +5°C közötti hőmérsékletű hűtőtérben meg kell őrizni.
2. Az ételmintát a tálalás vagy étkeztetés végén kell tárolóedénybe vagy csomagolásba helyezni.
3. Ételmintához olyan tiszta, mikrobiológiai és kémiai szempontból megfelelő tárolóedény vagy csomagolás használható, amely nem okozhatja az ételminta szennyeződését, és a tárolás során biztosítja az ételminta szennyeződéstől való védelmét.
4. A tárolóedényt vagy a csomagolást úgy kell lezárni és jelölni, hogy annak tartalma a zárás és a csomagolás látható megsértése nélkül ne legyen manipulálható.
5. Az ételminta jelölése tartalmazza az étel megnevezését, a mintavevő személy nevét és a mintavétel időpontját óra, perc pontossággal.
6. A főzőkonyhával azonos telephelyen belüli tálalókonyhán nem szükséges külön ételmintát eltenni.
7. Más élelmiszer-vállalkozótól, illetve telephelyről származó, a végső fogyasztónak eredeti csomagolásban kiadott termékek ételmintája a termék nevének, előállítójának vagy forgalmazójának, és a minőség-megőrzési vagy fogyaszthatósági ideje lejárati napjának és - amennyiben van - tételazonosító jelölésének rögzítésével helyettesíthető.
8. Tilos az ételmintán bármilyen utólagos kezelést végezni, amely a mikrobaszámot vagy a minta összetételét megváltoztathatja.