• Direction4027 Debecen, Füredi út 76.
  • Látogatók összesen:
  • 1.png6.png9.png4.png6.png7.png
  • folyekony_kesz3.jpg
  • altalanos_kesz3.jpg
  • mosogatoszer_kesz3.jpg

Maródi Speciál textil paszta 1kg - 5 kg
Alkalmazási terület:
Speciális tisztító paszta széleskörben alkalmazható kiváló zsíroldó és szennytisztító hatása miatt. Textíliák előáztatására, főmosásra, kárpit tisztítására egyaránt alkalmas termék. Vízben kitűnően oldódik, könnyen adagolható, magas tenzid és szappan tartalmának köszönhetően megbirkózik a legmakacsabb foltokkal is. Az optikai fehérítőnek köszönhetően nem engedi, hogy elszürküljenek a textíiliák, miközben nem bántja a színeket. Koncentrált összetételének köszönhetően gazdaságossá teszi a mosást, mert csökkenti az egyéb mosószerek mellé adagolását, valamint az újramosások számát.
Alkalmazás:
2-5g/kg ruha, szennyezettségtől függően.

Legújabb termékek

Ételminta tasak kiszállítás az egész országban! Saját márkájú ételminta tasakunk több éve elérhető partnereink számára.
A Sprinter és a GLS Cégcsoport szerződött Partnerünk, gyorsan és megbízhatóan juttatjuk el csomagjaikat az Önök címére.
Rendelését leadhatja a marodi.info@gmail.com e-mail címen.
A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet szerint közétkeztetésben a napi 29 adag felett készült valamennyi ételféleségből külön minimum 100 grammnyi mintát 72 óráig megfelelő hőmérsékletű hűtőtérben kell megőrizni.

 Bővebb információt a képre kattintva kaphat!

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.