• Direction4027 Debecen, Füredi út 76.
  • Látogatók összesen:
  • 7.png1.png9.png2.png2.png
  • folyekony_kesz3.jpg
  • mosogatoszer_kesz3.jpg
  • altalanos_kesz3.jpg

INNO CHLOR-CS fertőtlenítő hatású, tisztító koncentrátum
Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid

Kiszerelés 5 liter - 20 liter

Alkalmazási feltételek:
koncentráció 2,0% behatási idő 10 perc szobahőmérséklet
koncentráció 3,0% behatási idő 5 perc szobahőmérséklet

Felhasználási terület és mód: Foglalkozásszerű felhasználók részére készült folyékony koncentrátum (terméktípus PT2, PT4). Aktív klór hatóanyagot tartalmazó, lúgos kémhatású, erősen habzó tisztító-fertőtlenítő szer, amely alkalmazható olyan területeken (élelmiszeripari üzemek, vendéglátó ipari egységek, szociális létesítmények, stb.) ahol a tisztítás mellett a fertőtlenítés is követelmény Elsősorban habgenerátorral történő felhordásra készült, de a felületre felhordható kefével vagy más alkalmas eszközzel is. Ebben az esetben a hab keménysége és tartóssága elmarad a habgenerátorral felhordottól. A felhordáskor képződött kemény hab megtapad a csempe és más sima felületeken, ezért jól alkalmazható függőleges felületek fertőtlenítő hatású tisztítására.
A felhasználás során a megfelelő hőmérsékletű és koncentrációjú tisztító-fertőtlenítő munkaoldatot külön kell elkészíteni, és a fertőtlenítendő felülettel kontaktusba hozni. Az aktív anyag bomlása 70 °C felett intenzívvé válik. A behatási idő lejárta után a szermaradványokat ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani. Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felület esetén az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Minden esetben a vízhez öntsük a szükséges mennyiségű koncentrátumot és keveréssel homogenizáljuk. Ajánlott fúvókanyomás 4-6 bar.

Akciós Kifutó Termékeink (Nettó Árak a készlet erejéig!)

Ételminta tasak kiszállítás az egész országban! Saját márkájú ételminta tasakunk több éve elérhető partnereink számára.
A GLS Cégcsoport szerződött Partnerünk, gyorsan és megbízhatóan juttatjuk el csomagjaikat az Önök címére.
Rendelését leadhatja a marodi.info@gmail.com e-mail címen.
A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet szerint közétkeztetésben a napi 29 adag felett készült valamennyi ételféleségből külön minimum 100 grammnyi mintát 72 óráig megfelelő hőmérsékletű hűtőtérben kell megőrizni.

 Bővebb információt a képre kattintva kaphat!

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.