• Direction4027 Debecen, Füredi út 76.
  • altalanos_kesz3.jpg
  • mosogatoszer_kesz3.jpg
  • folyekony_kesz3.jpg
  • proba_2.jpg

Akciós fehér vizsgáló gumikesztyűk: S, M, L 
 a készlet erejéig, csak kartonra: 2000 db/karton (10 doboz/#)  

 FEKETE, egyszer használatos, púdermentes, nitril kesztyűk  

Vizsgáló gumikesztyűk, nitril és latex alapanyagból, púdermentesek

INNO-GRILL Hideg zsíroldó




Kiszerelés: 0,75 liter - 5 liter

Felhasználási terület és mód: Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A keverék jól alkalmazható minden olyan helyen, ahol zsírral, olajjal szennyezett felületeket kell tisztítani. Alkalmazását nem javasoljuk olyan termékek tisztítására, melyek anyagát az erősen lúgos oldat megtámadja (pld. alumínium, horgany és ötvözeteik, bronz, stb.).
A szer eredményesen használható az élelmiszeripar, közétkeztetés, sütőipar, cukrászat, pecsenyesütödék területén, ahol a ráégett hús, növényolaj, tej maradványokat is el kell eltávolítani. Alkalmazható más iparágak területein is, ahol kenőolaj, korom, egyéb ráégett szennyeződéseket kell eltávolítani.
A keverék felhasználható töményen, de készíthető belőle hígított oldat (munkaoldat) is. Amennyiben a keverékből munkaoldatot készítünk abban az esetben a kimért vízhez kell adagolni megfelelő mennyiségű keveréket, majd keveréssel homogenizálni azt. A koncentrált keveréket vagy a munkaoldatot a tisztítandó tárgy felületére kell juttatni (szórással, hab formában habosítással, oldat formában bemerítéssel), és a szennyeződés fellazulásáig az érintkezést fenntartani. Ez pár perctől 1-2 óra is lehet, melyet az alkalmazott hőmérséklet befolyásol. A fellazult szennyeződés vízsugárral vagy más mechanikai hatással eltávolítható, a felületet leöblítve az tisztává, csillogóvá válik.

Javasolt alkalmazási koncentráció: töményen illetve munkaoldatként 10-50 % hígítás

Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő: szobahőmérséklet, munkaoldatként 900C-ig alkalmazható

Biztonsági tanácsok: A szer, csak rendeltetésének megfelelő célra és módon használható, a munkavégzés közben be kell tartani a vegyi anyagokkal történő munkavégzésre vonatkozó általános munkavédelmi és munkahigiénés szabályokat. Más tisztítószerrel, savval, savas keverékkel keverni tilos!
H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
P260 A por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzése tilos.
P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő/hallásvédelem… használata kötelező.
P301 + P330 + P331 LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. P303 + P361 + P353 HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel [vagy zuhanyozás]. P304+ P340 BELÉGZÉS ESETÉN: Az érintett személyt friss levegőre kell vinni, és olyan nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
Tárolás: A tárolás során figyelembe kell venni, hogy erősen lúgos szer. Bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, de fagymentes helyen, élelmiszertől, takarmánytól, savaktól elkülönítve kell tárolni betartva a vegyi termékek tárolására vonatkozó általános előírásokat. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P405 Elzárva tárolandó. Optimális tárolási hőmérséklet: 10-30 oC

Környezetvédelem: A rendeltetésszerű felhasználás során keletkezett szennyvíz, a szennyeződéstől függő kezelést követően bocsátható ki, figyelembe véve az általános és helyi előírásokat. A készítmény maradékát és a készítménnyel szennyezett csomagolóeszközt veszélyes hulladékként kell kezelni. A 20 liter vagy annál kisebb csomagolóeszköz tisztítás után kommunális hulladékként kezelhető. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi/területi/ országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően.

Minőség megőrzési idő: Előírt tárolási körülmények betartása esetén a gyártástól számított 24 hónap.

Legújabb termékek

Ételminta tasak kiszállítás az egész országban! Saját márkájú ételminta tasakunk több éve elérhető partnereink számára.
Csomagszállító Partnerünkkel, gyorsan és megbízhatóan juttatjuk el csomagjainkat az Önök címére.
Rendelését leadhatja a marodi.info@gmail.com e-mail címen.
A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet szerint közétkeztetésben a napi 29 adag felett készült valamennyi ételféleségből külön minimum 100 grammnyi mintát 72 óráig megfelelő hőmérsékletű hűtőtérben kell megőrizni.

 Bővebb információt a képre kattintva kaphat!

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.