• Direction4027 Debecen, Füredi út 76.
  • Látogatók összesen:
  • 9.png6.png4.png6.png8.png
  • altalanos_kesz3.jpg
  • mosogatoszer_kesz3.jpg
  • folyekony_kesz3.jpg

INNO-DEZ 2%-os felületfertőtlenítő oldat
Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, szelektív virucid (burkos vírusokra), tuberkulocid

Kiszerelés: 0,5 liter, 1 liter, 5 liter

Alkalmazási feltételek:
A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.

Felületfertőtlenítés:
A behatási idő 1 perc, tuberkulocid hatás esetén 3 perc. A behatási idő alatt a felületnek nedvesnek kell lennie, kezeletlen részek nem maradjanak.

Felhasználási terület és mód:
Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. A felhasználásra kész folyadék (terméktípus PT2, PT4) alkalmas, mosható és alkoholálló felületek fertőtlenítő tisztítására, fertőtlenítésére. A széles mikrobiológiai hatásspektrum biztosítja a megbízható fertőtlenítést. Felhasználható a szépségipar különböző területein (szoláriumágyak, fodrász-, pedikűrös- manikűrös- és kozmetikus eszközök, műszerek), ipari (élelmiszeripar, vendéglátás, konyha-technológia, kereskedelem) berendezések és eszközök valamint munkafelületek fertőtlenítésére. Alkalmazható az egészségügyi-, szociális- és közösségi helyiségekben (WC ülőkék, ajtók, stb.), az ipar más területein fertőtlenítési célokra.
A fertőtlenítő oldatot a felületre kell juttatni (permetezés, bemerítés, felhordás, stb.) majd a hatásidő lejárta után a felület higiénés szempontból megfelelő. Szükség szerint, illetve 5-7 fertőtlenítési ciklus után a szermaradványokat vizes öblítéssel lehet eltávolítani, az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Zárt térben max. 2 négyzetméter felület kezelhető.

Product Description

2

Ételminta tasak kiszállítás az egész országban! Saját márkájú ételminta tasakunk több éve elérhető partnereink számára.
A GLS Cégcsoport szerződött Partnerünk, gyorsan és megbízhatóan juttatjuk el csomagjaikat az Önök címére.
Rendelését leadhatja a marodi.info@gmail.com e-mail címen.
A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet szerint közétkeztetésben a napi 29 adag felett készült valamennyi ételféleségből külön minimum 100 grammnyi mintát 72 óráig megfelelő hőmérsékletű hűtőtérben kell megőrizni.

 Bővebb információt a képre kattintva kaphat!

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.