• Direction4027 Debecen, Füredi út 76.
  • Látogatók összesen:
  • 7.png1.png9.png2.png1.png
  • altalanos_kesz3.jpg
  • folyekony_kesz3.jpg
  • mosogatoszer_kesz3.jpg

INNO CHLOR-PEN fertőtlenítő hatású tisztító koncentrátum és penész eltávolítószer
Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid

Kiszerelés: 1 liter

Alkalmazási terület: Felület- tisztítás fertőtlenítés, penész eltávolítás

3% koncentráció, 15 perc után, 20 °C-on fungicid
5% koncentráció, 15 perc után, 20 °C-on baktericid (MRSA), fungicid
10% koncentráció, 5 perc után, 20 °C-on baktericid (MRSA), fungicid
100% koncentráció, 1 perc után, 20 °C-on baktericid (MRSA), fungicid

Felhasználási terület és mód: Foglalkozásszerű felhasználók részére készült folyékony koncentrátum (terméktípus PT2, PT4). Klór tartalmú, fertőtlenítő hatású, tisztító koncentrátum. Alkalmazható különböző felhasználási területeken (élelmiszeripar, vendéglátás, egészségügy, szociális terület stb.) felületek fertőtlenítő hatású tisztítására és penész eltávolításra.
A koncentrátumból elkészítjük a megfelelő töménységű munkaoldatot (a tároló edénybe bemérjük a szobahőmérsékletű vizet, utána hozzámérjük a koncentrációnak megfelelő mennyiségű vegyszert), és keveréssel homogenizáljuk. Ezzel a munkaoldattal végezzük a felületek fertőtlenítését oly módon, hogy a munkaoldatot a felületre felhordjuk (kefe, felmosó, permetező, stb.), ügyeljünk arra, hogy a hatásidő végéig a felület nedves maradjon. Amennyiben szükséges a szermaradványokat vízzel leöblítjük. Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felület esetén az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Figyelem: Az aktív anyag bomlása 70 °C felett intenzívvé válik.

Penész eltávolítás: Az eredeti szórófejes flakonból a fertőtlenítendő területet a koncentrált készítménnyel egyenletesen bepermetezzük, ügyeljünk arra, hogy a hatásidő végéig (1 perc) a felület nedves maradjon. Amennyiben szükséges a szermaradványokat vízzel leöblítjük.

Akciós Kifutó Termékeink (Nettó Árak a készlet erejéig!)

Ételminta tasak kiszállítás az egész országban! Saját márkájú ételminta tasakunk több éve elérhető partnereink számára.
A GLS Cégcsoport szerződött Partnerünk, gyorsan és megbízhatóan juttatjuk el csomagjaikat az Önök címére.
Rendelését leadhatja a marodi.info@gmail.com e-mail címen.
A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet szerint közétkeztetésben a napi 29 adag felett készült valamennyi ételféleségből külön minimum 100 grammnyi mintát 72 óráig megfelelő hőmérsékletű hűtőtérben kell megőrizni.

 Bővebb információt a képre kattintva kaphat!

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.