• Direction4027 Debecen, Füredi út 76.
  • Látogatók összesen:
  • 1.png1.png6.png7.png0.png6.png
  • altalanos_kesz3.jpg
  • mosogatoszer_kesz3.jpg
  • folyekony_kesz3.jpg

Innopon-Text-Blanka 5kg univerzális mosópor
Kiszerelés: 5 kilógrammos csomag

Felhasználási terület és mód: Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A textil mosópor alkalmas, az erősen és közepesen szennyezett, legkülönfélébb szennyezettségű textíliák mosására, kivéve a gyapjúból és selyemből készült textilféleségeket. Felhasználható a textíliák gépi és kézi mosásához egyaránt. Fehérje és zsírbontó enzimtartalma miatt alkalmas a vér, növényi és állati zsiradékok, szennyeződések kíméletes eltávolítására. A pelenkán lévő foltokat eltünteti, fehéríti.

A mosószer kézi mosásra való alkalmazásánál a ruhát kb.50°C-os mosószer oldatba kell beáztatni és 3-8 órát ázni hagyni, majd átnyomkodva a mosóoldatot eltávolítani és öblíteni.

Gépi mosásnál a mosóport közvetlenül a mosógépbe, vagy a mosógép adagoló tartályába kell önteni. Az enzimek tisztítóhatása 40-50°C-on érvényesül a legjobban, a fehérítő oxidatív hatás pedig 90°C-on, ezért először áztatni (30-45 °C. 15-20-perc) kell, majd ugyanabban a mosószeroldatban főmosni (50-90 °C , 10-20 perc). A mosási hőmérsékletet a textília anyaga határozza meg. Színes textíliákkal előzőleg színtartóssági próbát célszerű végezni. A legcélszerűbb felhasználás érdekében kérje a kereskedelmi munkatársak szaktanácsát.

Javasolt mosási hőmérséklet, mosószer koncentráció és hatásidő:
30, 60, 90 °C, 6-8 g/liter (2-3 púpozott evőkanál 10 liter vízhez), 10 20 perc
A mosóport hypoval együtt ne használjuk, mert a hypo az enzimeket hatástalanítja.

Ételminta tasak kiszállítás az egész országban! Saját márkájú ételminta tasakunk több éve elérhető partnereink számára.
A Sprinter és a GLS Cégcsoport szerződött Partnerünk, gyorsan és megbízhatóan juttatjuk el csomagjaikat az Önök címére.
Rendelését leadhatja a marodi.info@gmail.com e-mail címen.
A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet szerint közétkeztetésben a napi 29 adag felett készült valamennyi ételféleségből külön minimum 100 grammnyi mintát 72 óráig megfelelő hőmérsékletű hűtőtérben kell megőrizni.

 Bővebb információt a képre kattintva kaphat!

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.