• Direction4027 Debecen, Füredi út 76.
  • Látogatók összesen:
  • 1.png0.png1.png8.png4.png4.png
  • folyekony_kesz3.jpg
  • mosogatoszer_kesz3.jpg
  • altalanos_kesz3.jpg

Maya Rapid gépi mosogató 10L
Tulajdonságok
A Maya Rapid nagy hatékonyságú klór-és foszfátmentes folyé-kony gépi mosogatószer, mely alkalmas poharak, éttermi tá-nyérok, konyhai eszközök mosogatására. Tökéletes és ragyogó tisztaságot biztosít, kemény víz esetében is hatékony, nem hab-zó termék. Ipari mosogatógépekhez, professzionális felhaszná-lásra kifejlesztett mosogatószer.
Felhasználási terület
Használható élelmiszeriparban, közétkeztetésben, vendéglátás-ban, a húsipar, tejipar, éttermek, üzemi konyhák területén, szo-ciális otthonok konyháiban. Alumínium felületeken nem használ-ható!
Adagolás és felhasználás
Alkalmazott koncentráció: 1-5 ml/l, a mosogatni kívánt edé-nyek, szennyezettségétől és a vízkeménység mértékétől függő-en. A tisztítási ciklust követően javasolt a Maya Rinse gépi öblítő használata.

Ételminta tasak kiszállítás az egész országban! Saját márkájú ételminta tasakunk több éve elérhető partnereink számára.
A GLS Cégcsoport szerződött Partnerünk, gyorsan és megbízhatóan juttatjuk el csomagjaikat az Önök címére.
Rendelését leadhatja a marodi.info@gmail.com e-mail címen.
A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet szerint közétkeztetésben a napi 29 adag felett készült valamennyi ételféleségből külön minimum 100 grammnyi mintát 72 óráig megfelelő hőmérsékletű hűtőtérben kell megőrizni.

 Bővebb információt a képre kattintva kaphat!

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.