• Látogatók összesen:
  • 4.png3.png4.png0.png5.png
  • folyekony_kesz3.jpg
  • mosogatoszer_kesz3.jpg
  • altalanos_kesz3.jpg
Tudjon meg többet a hatékony és biztonságos Légsterilizáló készülékeinkről az alábbi gombra kattintva:
A COVID-19 járvány elleni eszközeink és szereink listája

INNOPON-TEXT-CL főmosószer (fertőtlenítő-fehérítő hatású)




Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid

Kiszerelés: 5 kilógrammos zsák - 20 kilógrammos zsák

Alkalmazási koncentráció: 1,4 – 2,0 % textíliára vonatkoztatva, 15-20 perc behatási idő, 60-90 °C-on.

Felhasználási területe és módja: A textilmosószer foglalkozásszerű felhasználók részére készült szilárd, por (terméktípus PT2). Előmosott vagy áztatott (INNOPON-TEXT-előmosó) textília higiénés főmosására ajánljuk különféle közösségi mosodákban, PATYOLAT illetve jogutódok, élelmiszer-, gép és egyéb ipari, kereskedelmi és egészségügyi intézményi mosodákban, gyógyfürdőkben és közintézményekben, szociális otthonokban, stb. A mosószer klór tartalmú, ezért színérzékeny textília mosására nem javasoljuk. Elsősorban fehér textíliák foltjainak eltávolításához, fehérítésre, pamutból készült textíliák mosásához ajánljuk. Nem használható selyem és gyapjú anyagok mosásához.
A víz keménységétől és a textília szennyezettségétől függően az alkalmazási koncentráció alsó vagy felső határát kell alkalmazni. A szükséges mennyiségű mosószert vízben fel kell oldani, a mosó oldattal az előmosott vagy áztatott textíliát 15-20 percig kell mosni a textília anyagának megengedett legmagasabb hőmérsékleten, de legalább 60 °C-on. A főmosást 1 meleg és több hideg vizes öblítés követi az igényeknek megfelelő öblítőszer vagy semlegesítőszer felhasználásával.

Ételminta tasak kiszállítás az egész országban! Saját márkájú ételminta tasakunk több éve elérhető partnereink számára.
A GLS Cégcsoport szerződött Partnerünk, gyorsan és megbízhatóan juttatjuk el csomagjaikat az Önök címére.
Rendelését leadhatja a marodi.info@gmail.com e-mail címen.
A 62/2011. (VI.30.) VM rendelet szerint közétkeztetésben a napi 29 adag felett készült valamennyi ételféleségből külön minimum 100 grammnyi mintát 72 óráig megfelelő hőmérsékletű hűtőtérben kell megőrizni.

 Bővebb információt a képre kattintva kaphat!

Hozzájárulok, hogy a Maródi és Fiai Kft. mint a weboldal üzemeltetője a honlap böngészése során sütiket (cookie-t) helyezzen el számítógépemen a látogatási szokásaimra vonatkozó adatok Tájékoztatóban meghatározott gyűjtése végett.